Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Саакашвілі закликав грузинську опозицію не припиняти протести

23 лютого, 21:28

Міхеіл Саакашвілі, екс-президент Грузії, який проживає в Україні і має українське громадянство, у вівторок увечері закликав грузинську опозицію не припиняти протести.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У відеозверненні в соціальних мережах він знову засудив затримання співробітниками правоохоронних органів у Тбілісі голови опозиційної партії "Єдиний національний рух" Никанора Мелія. "Мелія, я в цьому впевнений, вийде (з ув'язнення) дуже скоро. Хто його зловив, хто зараз здійснює насильство над грузинським народом, вони сядуть дуже надовго", - заявив Саакашвілі.

"Наша справа - справедлива, і ми обов'язково переможемо. Зараз головне, це мобілізація, розгорнути фронт в усій Грузії, наступ, наступ і ще раз наступ", - додав колишній президент.

Раніше представники грузинської влади неодноразово обвинувачували Саакашвілі в спробах дестабілізувати ситуацію в Грузії.

Ситуація в Грузії загострилася після затримання у вівторок Мелії, який є головою заснованої Саакашвілі партії. Опозиція в зв'язку з арештом Мелії анонсувала акції протесту. Євросоюз, США, ОБСЄ закликали політичні сили в Грузії до стриманості і діалогу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати