Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Американець запустив YouTube-канал для тих, хто росте без батька, "Тату, а як?.."

23 травня, 22:55

Американець Роберт Кенні 1 квітня запустив YouTube-канал «Dad, how do I?» («Тату, а як?»). Це канал для тих, хто ріс або росте без батька. Ведучий викладає відеоінструкції і вчить голитися, прасувати, зав'язувати краватку, лагодити туалет і міняти шини. Тобто відповідає на питання, з якими, як здається Кенні, зазвичай йдуть до батька.

Про це повідомляє портал Meduza.

У травні на канал «Dad, how do I?» звернули увагу в твіттері і на Reddit. Твіт з історією Кенні за кілька днів набрав майже 600 тисяч ретвітів, а пост на Reddit - близько 90 тисяч голосів (це дуже багато). Після цього кількість підписників його каналу виросла практично з нуля до 1,6 мільйона.

Кенні і сам ріс без батька. Шлюб його батьків розпався, коли він був ще зовсім дитиною. Мати пила, а батько, коли його синові було всього 14, заявив, що більше не хоче займатися дітьми. Так Кенні навчився самостійності. Батька він все-таки пробачив, але набагато пізніше, коли тому виповнилося 80 років.

Ютьюбер зізнався, що у нього ніколи не було мети стати багатим. Він просто не хотів повторювати помилки батьків - і намагався ощасливити своїх дітей, Кайла і Крістіану. Кенні думає, що з цим все вийшло.

На карантині у нього нарешті знайшовся час на створення YouTube-каналу. Йому давно хотілося передати свої знання наступному поколінню і допомогти тим, хто, як і він, зростає в неповних сім'ях. Так і з'явився канал «Dad, how do I?».

Популярність стала для нього великою несподіванкою. Він записав відео з подяками і попередив, що через всі ці новини не встиг зняти нову інструкцію.

У подальших планах у Кенні випускати ролики про різні інструменти. Виходити вони будуть на його каналі по вівторках.

Як правильно голитися

Як повісити поличку

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати