Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Мелітополі внаслідок стрілянини в кафе 2 людей загинули, ще 2 поранені

23 жовтня, 14:15

У Мелітополі Запорізької області двоє чоловіків загинули і ще двоє дістали вогнепальні поранення внаслідок стрілянини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Невідома жінка зателефонувала на номер "102" сьогодні о 03:49 і повідомила, що поблизу одного з кафе, розташованому на вул. Героїв Сталінграду, чути звуки, схожі на постріли.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Біля кафе правоохоронці знайшли труп громадянина 1992 року народження. Також з медичного закладу надійшла інформація щодо трьох громадян, доставлених швидкою допомогою, з вогнепальними пораненнями. Один із них помер у лікарні.

На місці події працювали керівники поліції Запорізької області, кримінальної поліції та слідчого управління. Наразі тривають активні слідчо-оперативні заходи. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство").

"Зброя була нелегальна. Можна сказати про частину зброї, вона була бойовою", - сказав речник Нацполіції Запорізької області Олександр Вовкодав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати