Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Внаслідок обстрілу бойовиками Талаковки зруйновано 11 будинків, - голова РДА

23 жовтня, 16:43

Внаслідок обстрілу бойовиками Талаковки зруйновано 11 будинків, 25 вікон вилетіли. Про це розповів голова Кальміуської райадміністрації Олександр Царьок, передає "112 Україна".

Про руйнування повідомив голова Талаковки В'ячеслав Салгалов: "Постраждало в цілому 11 будинків. Три будинки - це більш сильні ступеня руйнування, решта - слабенькі, де одне-два вікна, у кого шиферинка і так далі".

"Підтверджую, 11 будинків, близько 25 вікон, близько 60 листів шиферу на кілька великих будинках постраждали. І з газопроводу один шматок прийдеться міняти, тому що реально глобальні порушення, це просто вирізати треба буде, це великий обсяг робіт, а в другому місці, куди потрапив снаряд, там точкові, але теж пошкодження є, зараз комунальні служби цим займаються", - підтвердив Царьок.

У відповідь на питання, як скоро вдасться відновити роботу газопроводу, він відповів: "Завдання стоїть перед усіма комунальними службами завтра до 12:00 запустити. Працюють 2 бригади по газу".

Коментуючи можливість жителів залишитися в своїх будинках, голова РДА сказав:

"Ми вирішимо, станом на день ми підключили частину будинків до електрики, зараз в селищі залишається близько 100 будинків без електрики і близько 500 будинків без газу. Але всі сили кинуті на те, щоб максимально зараз до настання вечірнього часу максимально утеплити будинки, тому що дійсно 25 вікон просто винесло. До того ж зараз будуть виставлятися оперативні пости поліції, щоб не допустити факту мародерства".

Тенденції в обстрілах бойовиків прокоментував також кореспондент "112 Україна": "Хочеться сказати, що бойовики в останній тиждень обстрілюють не тільки позиції військових, але і мирних людей на маріупольському напрямку, зокрема, Маріуполь, селище Виноградне. Військові кажуть, що це погана тенденція, але в разі реальної загрози або настання на Маріуполь вони будуть готові відбити атаку", - зазначив кореспондент.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати