Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українське консульство у Мілані призупиняє прийом громадян через коронавірус

24 лютого, 20:29
Фото з архіву "Дня"

У зв’язку з поширенням коронавірусу в Італії генеральне консульство України в Мілані припиняє прийом громадян та видачу документів.

Про це повідомляє консульство у Facebook.

Повідомляється, що вказані заходи запроваджуються з вівторка, 25 лютого і будуть діяти до отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії.

"Враховуючи активне поширення на території Ломбардії коронавірусу 2019-nCov, відповідно до розпорядження президента Ломбардії А. Фонтани та міністра охорони здоров’я Італії Р. Сперанца про введення превентивних заходів, у т.ч. "припинення роботи офісів з прийому громадян, за виключенням надання першочергових послуг" генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого призупиняє прийом громадян та видачу документів", - йдеться у повідомленні.

Одночасно з цим, в українському консульстві рекомендують громадянам, у разі втрати документів чи у інших надзвичайних ситуаціях, звертатися на гарячу лінію консульства: +39 348 725 4038 або на електронну пошту [email protected].

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати