Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уряд США вводить санкції проти ще 8 російських організацій, - ЗМІ

25 березня, 21:13
Фото Reuters

Уряд США прийняв рішення ввести санкції щодо ще 8 російських організацій, інкримінувавши їм порушення національного законодавства США про нерозповсюдження стосовно Ірану, КНДР і Сирії від 2009 року.

Про це з посиланням на представницю адміністрації США повідомляє ТАСС.

За її інформацією, в чорний список потрапили такі інститути: АТ "Рособоронекспорт", АТ "150-й авіаційний ремонтний завод", зовнішньоекономічне об'єднання "Авіаекспорт", АТ "Науково-виробниче об'єднання "Базальт", АТ "Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування", Ульяновський інститут цивільної авіації імені головного маршала авіації Б.П.Бугайова, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, Військово-повітряна академія імені професора М.Є. Жуковського і Ю.Гагаріна.

Зазначено, що всі ці структури звинувачуються в порушенні положень американського закону про нерозповсюдження щодо Ірану, КНДР і Сирії. У чому конкретно полягають претензії, що пред'являються російським організаціям, влада США не уточнює.

Нагадаємо, США ввели санкції проти 30 іноземних юридичних і фізичних осіб у 10 країнах за причетність до розробки зброї масового знищення та ракетної зброї в Ірані, КНДР та Сирії, відповідно до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (ДНЯЗ).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати