Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Міжнародний день театру в Україні відбудеться прем’єра телеверсії вистави "Сталкери" за п’єсою Павла Ар’є

25 березня, 10:20
Фото: corp.suspilne.media

27 березня в Міжнародний день театру о 21:25 на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА відбудеться прем’єра нової телеверсії вистави «Сталкери» за п’єсою Павла Ар’є, а також розмова з театральними режисерами про сучасний український театр.

«Сталкери» — специфічна комедія на дві дії про химерних мешканців зони відчуження, у чиєму побуті реальність легко сплутати з міфом і навпаки, а Чорнобильська зона тут стає метафорою всієї України, повідомляє UA: Суспільне мовлення.

Головні ролі виконують Ірма Вітовська, Олексій Нагрудний, Віталіна Біблів та Владислав Писаренко. Режисер-постановник — Стас Жирков. 

До телепоказу вистави о 19:35 у цикловій програмі #NeoСцена ведучий Олег Вергеліс поговорить з її постановником — молодим й успішним театральним режисером, художнім керівником театру «Золоті ворота» Стасом Жирковим. Він розпитає його про роботу театру та нові вистави, зокрема про спектаклі «Сталкери» й «Слава героям». Режисер розповість, як працювалося в «Сталкерах» з Ірмою Вітовською та що хоче побажати українським театральним акторам.

Для любителів нічних переглядів о 2:35 телеканал UA: КУЛЬТУРА пропонує сюжет про відомого українського театрального режисера Станіслава Мойсеєва від Громадського телебачення.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати