Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українська делегація у повному складі проголосувала проти повернення РФ у ПАРЄ, - Геращенко

25 червня, 10:06
Фото: media-gallery.coe.int

Представники Нідерландів у ПАРЄ проголосували за повернення Росії, яка причетна до вбивства їхніх співвітчизників, що були пасажирами рейсу МН17.

Про це перший заступник голови ВР Ірина Геращенко повідомила у Facebook.

“А знаєте, хто найбільше мене вразив сьогодні? Голландські депутати. Днями міжнародна слідча група оприлюднила результати трагедії МН17. Встановила причетність росіян до вбивства 280 людей. Сьогодні голландські депутати проголосували за повернення Росії в ПАРЄ. Впевнена чомусь, що вони ніколи не зустрічалися з родинами жертв, не були на похоронах останків”, - написала Геращенко.

Вона наголосила, що українська делегація у повному складі проголосувала проти цієї доповіді: “Ми не зрадили пам‘яті тисяч загиблих і поранених. Ми - більші європейці, насправді, ніж ті, хто забув своїх вбитих Росією співвітчизників. Продали пам‘ять - заради внеску Росії в РЄ”.

“За повернення російської делегації 118. Україна , британці , грузини, країни Балтії, поляки- були проти. Нас - меншість. Ми не зрадили принципи РЄ, на відміну від тих, хто продав принципи заради грошей, внеску Росії .”, - йдеться в іншому дописі Ірини Геращенко у Facebook.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати