Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На 5 виборчих округах може відбутися повторний підрахунок голосів, - ОПОРА

25 липня, 13:28
Фото Руслана КАНЮКИ, "День"

У виборчих округах у Закарпатській, Черкаській, Луганській, Донецькій і Львівській областях може відбутися повторний підрахунок голосів на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Про це повідомила голова правління Громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні за вікном четвер, а вже у 5-му окрузі справа йде до повторного підрахунку голосів за дільницями. Отже, Закарпаття, Черкащина, Луганщина, Донеччина, Львівщина", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

За словами Айвазовської, члени комісій перебувають на межі нервового виснаження, але малий розрив між кандидатами або порушення щодо процедури транспортування (наприклад, неналежне пакування виборчої документації) є фактором впливу на рішення про повторний підрахунок, на якому також мають бути присутні члени ДВК.

"Уявіть, наскільки люди "щасливі" повертатися в пекло цифр і документів, які насилу здали до вівторка", - зазначила вона.

Айвазовська повідомила, що вже відкрито кримінальне провадження за фактом ухилення від виконання своїх обов'язків членами комісії, оскільки вони не хочуть йти в ОВК на перерахунок. "Нічого, час є до 5 серпня", - зазначила вона.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати