Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У керівництві Нацполіції Миколаєва проведуть кадрові зміни, - Аваков

25 серпня, 15:44
Фото з архіву "Дня"

У зв’язку із подіями у Кривому Озері, у керівництві обласного Миколаївського главку поліції проведуть кадрові зміни. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"За подіями в Миколаївській області на Кривому озері. Райвідділ буде розформовано і повністю оновлений. Зміни будуть проведені і в керівництві обласного Миколаївського главку поліції", - пише міністр.

Також Аваков додав, що сьогодні буде представлений новий начальник обласної поліції Миколаєва.

"Всі, хто замішаний в злочинних та протиправних діях - підуть під суд і ніякої спроби обілити "честь мундира" - не буде. Слідство Генпрокуратури, Внутрішньої безпеки Нацполіціі і суд, переконаний, зможуть ШВИДКО і неупереджено встановити всі обставини сталася смерті людини і покарати винних", - запевнив політик.

Також Аваков зазначив, що окремо Нацполіція вивчає питання можливо допущеного спотворення інформації з боку ряду працівників - в разі підтвердження підозр - санкції щодо несумлінних виконавців будуть так само безкомпромісні.

"На чолі комісії в Миколаївській області працює глава Нацполіціі Х. Деканоїдзе, яка, в кінці дня, публічно відзвітує про прийнятих за підсумками роботи комісії заходам", - пише міністр.

Як ми повідомляли, керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе розпорядилася розформувати поліцейське відділення в Кривому Озері (Миколаївська область).

Нагадаємо, у ніч з 23 на 24 серпня в районному центрі Криве Озеро Миколаївської області співробітники місцевого відділення поліції на смерть побили 31-річного Олександра Цукермана. Сотні мешканців міста вимагають справедливий суд.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати