Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

4 роки з дня незаконного засудження Сенцова відзначать заходами на підтримку усіх політв’язнів РФ

25 серпня, 12:08
Фото: AP

Cьогодні минає рівно 4 роки з того дня, як окружний військовий суд в Ростові-на-Дону засудив Олега Сенцова за сфабрикованим звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі у колонії суворого режиму. 

Аби нагадати про всіх українців-політв’язнів та полонених РФ сьогодні, 25 серпня, PEN Ukraine та кампанія #SaveOlegSentsov під час концерту під відкритим небом “Кримський дім об’єднує серця” будуть проводити заходи на підтримку усіх українців, незаконно ув’язнених в Росії та окупованих територіях Криму і Донбасу, повідомляється на сторінці кампанії #SaveOlegSentsov у Facebook.

Волонтери планують розповісти більше про людей, які змушені відзначати День незалежності за гратами, роздати матеріали правозахисного туру "В'язні Кремля".

Волонтери також пропонують усім охочим написати листівку, яка додасть сил ув’язненим та нагадає, що про них не забувають, 

Крім того під час заходу можна буде дізнатися про те, як можна долучитися до глобальної акції #SaveOlegSentsov, а також сфотографуватися біля банеру кампанії чи записати стисле відео із словами підтримки.

Заходи Кримський дім розпочинаються о 15-00 год та тривають до глибокої ночі на галявині Національного музею історії України в Києві.

Зазначається, що вхід вільний. 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати