Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В авіакатастрофі під Харковом вижили двоє, в них важкі опіки

25 вересня, 22:38

Стан одного постраждалого в авіакатастрофі під Харковом, яка сталася 25 вересня ввечері, критичний.

Про це у своєму Телеграмі написав голова Харківської ОДА Олексій Кучер, який перебуває на місці трагедії, передає Укрінформ.

"За попередніми даними, на борту було 28 осіб, з них 7 офіцерів та 21 курсант. На жаль, 22 людини загинули, 2 вижили (1 в критичному стані), доля чотирьох у цей момент невідома. Молимося за життя, надаємо невідкладну допомогу", - повідомив Кучер.

Як повідомлялось, пресслужба командування Повітряних сил ЗСУ поінформувала, що при заході на посадку впав літак Ан-26 (б/н 76) Повітряних сил ЗС України. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних сил ім. Кожедуба ЗС України.

Зазначається, що повідомлення від очевидців аварії надійшло до Чугуївського відділу поліції о 20:47. Зараз правоохоронці, рятувальники та військові працюють на місці падіння літака. Район катастрофи очеплено.

Тим часом як повідомили в Офісі Президента, 20 людей загинули, двоє поранені. Попередньо, на борту було 24 особи.

"За попередньою інформацією, це був навчальний політ. Під час падіння літака почалася пожежа. Станом на зараз вогонь загасили", - йдеться у повідомленні.


Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати