Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вінницю уперше за свою каденцію відвідав спікер парламенту Дмитро Разумков

26 лютого, 12:51

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков приїхав сьогодні, 26 лютого, до Вінниці у рамках робочого візиту. Зранку він долучився до засідання п’ятої сесії Вінницької обласної ради, де закликав депутатів до активної співпраці з місцевими органами влади і побудови вертикалі на партнерських засадах. Конфлікті моменти, в тому числі тарифне питання, спікер рекомендував вирішувати без політики. Поставити свої запитання Дмитру Разумкову депутати Вінницької обласної ради не мали змоги, бо одразу після виступу він залишив залу і разом з очільниками області вирушив на об’єкти, які передбачені в рамках поїздки.

Чи не найголовнішим – став міжнародний аеропорт «Вінниця», де голова Верховної Ради України ознайомився з дорожньою картою реконструкції летовища. Потенціал вінницького летовища презентував міський голова Вінниці Сергій Моргунов. Він окреслив перспективи розвитку аеропорту після оновлення злітніх смуг та нарощення пасажиропотоку. Водночас вказав, що на початок реконструкції в державному бюджеті цього року передбачили 604,27 млн гривень.

Крім аеропорту, у програмі перебування спікера у Вінниці перебачений візит на підприємство «ГРІН КУЛ» UBC Group, завод з виробництва паркетної дошки ТОВ «Барлінек Інвест». Також голова Верховної ради відвідає «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради» і ознайомиться з діяльністю ситуаційного центру комунального підприємства «Муніципальна варта».

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, фото – rada.gov.ua

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати