Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві сьогодні відновлює роботу Таврійський національний університет

26 вересня, 12:05
Фото з відкритих джерел

Міністерство освіти і науки заявляє про відновлення роботи в Києві Таврійського національного університету імені В.Вернадського 26 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки.

Повідомляється, що проект постанови про приєднання до Університету Академії муніципального управління, навчальна база якої зможе задовольнити потреби обох ВНЗ, наразі проходить погодження профільних міністерств (Мінфін та Мінекономрозвитку вже погодили, зараз документ передано в установленому порядку до Мін’юсту). Постановою передбачено, що Університет є правонаступником усього майна, прав та обов’язків Академії (у тому числі навчального фонду і гуртожитків).

Крім того, керівництво Академії усіляко сприяє розміщенню студентів Університету в своїх гуртожитках. За підтримки МОН також триває робота з тимчасового розміщення студентів Університету в гуртожитках інших ВНЗ.

Оскільки процес зарахування студентів Університету тривав до 20 вересня, Міністерство освіти і науки сподівається, що найближчим часом ректорат Університету надасть свої розрахунки щодо штатного розпису відповідно до наявного контингенту студентів, які навчатимуться в Університеті.

26 вересня в Міністерстві освіти і науки відбудеться урочисте посвячення студентів-першокурсників Таврійського національного університету, а вже 27 вересня розпочнуться заняття в лекційних аудиторіях.

Нагадаємо, на території України успішно здійснюють освітню діяльність ще 15 тимчасово переміщених ВНЗ з АР Крим та Донбасу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати