Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Острозька академія співпрацюватиме із Державним східноєвропейським університетом у Перемишлі

27 травня, 21:11

Договір про наукову співпрацю сьогодні підписали ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник та ректор Державного східноєвропейського університету у Перемишлі (Польща) Павло Трефлер.

Договір між університетами передбачає обмін викладачів, студентів та навчальних програм, а також обмін досвідом у навчально-виховному процесі.

За словами керівника відділу міжнародного співробітництва Едуарда Балашова, конкретні форми співробітництва будуть визначені на основі планів, які університети мають скласти найближчим часом.

“Крім обміну викладачів і студентів, ми також плануємо започаткувати дослідницькі проекти, реалізовувати спільні бакалаврські і магістерські програми. Це у майбутньому стане платформою для отримання випускниками дипломів двох університетів. Також організовуватимемо спільні семінари та наукові конференції”, — коментує Едуард Балашов.

На думку ректора Острозької академії Ігоря Пасічника, цей договір дасть новий імпульс для продуктивної співпраці університетів, тим паче, що в обох вишах більшість спеціальностей збігаються.

Олексій КОСТЮЧЕНКО, Острог, фото автора

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати