Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу операції Об’єднаних сил окупанти тричі відкривали вогонь

27 травня, 08:59
Фото: mil.gov.ua

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"26 травня озброєні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook.

Всі випадки порушень бойовиками режиму тиші зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": біля Гнутового - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у Чермалика - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки, 26 травня один бойовик був поранений.

З початку поточної доби бойовики з мінометів калібру 82-мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів один раз обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються", - сказано в повідомленні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати