Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти 10 разів порушили режим припинення вогню

28 січня, 09:02
Фото: dshv.mil.gov.ua

За минулу добу бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з початку поточної доби зафіксовано один обстріл, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"27 січня озброєні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" по українських позиціях зафіксовано шість обстрілів: недалеко від Пісків - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; двічі поруч з Новотроїцьким - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; два рази поблизу Лебединського - з мінометів калібру 82-мм бойовики випустили 9 мін, а також гранатометів різних систем і іншої стрілецької зброї; в районі Тарамчука - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

Чотири обстріли бойовиків зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік Майорського - з гранатометів різних систем; поблизу Нової Кіндрашівки - з 82-мм міномета; поруч з Південним - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Новотошківського - з 120-мм міномета - 5 мін.

"Крім того, о 21.50 в районі ділянки розведення №3, поблизу населеного пункту Богданівка, ворог укотре здійснив обстріл зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї", - підкреслили в штабі.

З початком поточної доби бойовики обстріляли українські позиції біля Новолуганського в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", застосувавши гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"За поточну добу втрат немає", - резюмували в прес-центрі штабу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати