Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти 10 разів стріляли з гранатометів, кулеметів та снайперської зброї

28 січня, 09:03

За минулу добу російські найманці на Донбасі 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали.

"За минулу добу, 27 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться в ранковому зведенні пресцентру Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Павлополя, найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Богданівка ворог застосував проти українських бійців станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також зафіксували кілька пострілів зі снайперської зброї. У передмісті Мар'їнки і Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а у Водяного (Приазов'я) - ще й з підствольного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від населеного пункту Зайцеве, найманці вели вогонь з автоматичної станкового гранатомета, а поблизу Луганського - зі станкового протитанкового гранатомета.

"З початку поточної доби, 28 січня, уздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати