Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Конфісковані кошти Януковича направлять на армію і соцзахист, - Порошенко

28 квітня, 12:32
Фото АПУ

Президент Петро Порошенко заявив, що конфісковані гроші Януковича будуть направлені на посилення боєздатності української армії і соціальний захист найбідніших українців.

Про це глава держави повідомив під час церемонії передачі прикордонникам сучасних, високоефективних засобів військового радіозв'язку, які надав Україні уряд США, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами Порошенка, йдеться про підтримку заводів по виробництву боєприпасів, а також про засоби новітньої радіоелектронної боротьби, контрбатарейні радари, новітнє сучасне озброєння для модернізації наших сухопутних військ, оснащення, будівництво гуртожитків для контрактників і військових готелів для офіцерів на території кожної частини.

Порошенко також зазначив, що з огляду на те, що ці кошти були вкрадені у кожного громадянина, то соціальну підтримку мають отримати найменш захищенні верстви населення.

Кошти мають бути спрямовані також на розбудову сільської медицини, інфраструктурних проектів, переконаний президент.

Нагадаємо, суд дозволив конфіскацію заарештованих 1,5 млрд доларів, які належали оточенню колишнього президента Віктора Януковича

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати