Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поліція затримала лідера однієї з найбільших злочинних організацій в Україні

28 липня, 16:20
Фото: Нацполіція

Поліція затримала двох мешканців Дніпропетровської області, яких обґрунтовано підозрюють у замаху на вбивство, а також у причетності до однієї з найбільших в Україні наркоугруповань.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

За версією слідства, 22 липня на Житомирщині злочинці обстріляли автомобіль, поранивши пасажирку, 46-річну киянку.

Сьогодні поліція затримала 44-річного організатора угруповання. Він їхав до Житомира, щоб підтримати спільника, однак по дорозі потрапив у ДТП. На місці події вилучили пістолет із глушником, велику суму грошей у рублях та іноземній валюті, а також наркотичні речовини.

Іншого члена банди - 32-річного мешканця Нікополя, який проживав у розважальному комплексі в Житомирському районі, поліція затримала менш як за добу після скоєного злочина. За даними поліції, в угрупованні він виконував роль кілера.

Під час обшуку в орендованому житлі вилучили автомат Калашникова із глушником, пістолет із набоями, дві тротилові шашки, механічні підривники та дві упаковки пластиду. Також вилучено інші речові докази, зокрема "чорну бухгалтерію" за операціями з наркотичними речовинами.

За словами першого заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна, до складу злочинної організацій входить близько 30 осіб.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати