Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Окупанти сьогодні 6 разів обстріляли українські позиції на Донбасі

28 липня, 18:50
Фото: Укрінформ

Російські найманці порушили режим припинення вогню на сході України шість разів із опівночі станом на 17:00 28 липня, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"У відповідь на обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь. Бойових втрат унаслідок ворожого вогню серед українських захисників немає. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", - йдеться в повідомленні.

Під час обстрілів противник застосовував міномети калібру 82 мм, 120 мм, ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, протитанкові ракетні комплекси, а також великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім того, на межі Луганської та Донецької областей було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

Крім того, піротехнічні розрахунки Державної служби України з надзвичайних ситуацій розмінували 11 гектарів території в районі проведення Операції об'єднаних сил у середу та передали на знищення 148 вибухонебезпечних предметів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати