Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Національний антарктичний науковий центр оголосив конкурс із відбору до 26-ї Української антарктичної експедиції

28 вересня, 15:13

Національний антарктичний науковий центр МОН оголосив конкурс з відбору команди 26-ї Української антарктичної експедиції на 2021-2022 рр. Переможці проводитимуть наукові дослідження або забезпечуватимуть життєдіяльність станції «Академік Вернадський» в Антарктиді впродовж року: з весни 2021-го до весни 2022 р.

Про це повідомляє пресслужба Національного антарктичного наукового центру.

"До 26-ї УАЕ шукаємо 12 учасників: 7 науковців, лікаря, кухаря, дизеліста-електрика, системного механіка та системного адміністратора зв’язку. Вчені мають працювати за такими напрямами досліджень: геологічні та геофізичні науки, фізичні науки та науки про життя", - йдеться у повідомленні.

Директор НАНЦ Євген Дикий зазначив, що 26-та Українська антарктична експедиція є свого роду ювілейною, адже 2021-го ми відзначатимемо 25 років з часу підняття прапора України на колишній британській станції «Фарадей», яка тепер має назву «Академік Вернадський».

Відбір відбуватиметься в чотири етапи: подання документів на розгляд - до 12 жовтня 2020 року включно; подання додаткових документів у разі проходження попереднього відбору - до 26 жовтня 2020 року включно; фахові співбесіди, медична комісія та психологічне тестування; колективний тренінг для тих, хто попередньо пройде відбір до експедиції.

Докладніше з вимогами до кожного фахівця, умовами конкурсу, рівнем оплати праці та соціальними гарантіями можна ознайомитися в офіційному оголошенні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати