Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сину Шуфрича дали 1 рік умовного покарання за наїзд на пішохода

28 грудня, 19:56
Фото з Facebook прес-служби Нестора Шуфрича

Сина народного депутата Нестора Шуфрича, який 26 серпня здійснив наїзд на пішохода в Києві, засудили до року умовного покарання. Про це повідомив адвокат потерпілого В'ячеслав Лисенко в Facebook.

"Вердикт суду: визнати Шуфрича винним у вчиненні правопорушення, призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і звільнити від відбування основного покарання з відстрочкою на один рік", - написав Лисенко.

Між сторонами було укладено мирову угоду, в результаті якої Олексію виплатили моральну і матеріальну шкоду в розмірі одного мільйона гривень.

У січні 2018 року Олексію зроблять імплантацію титанової пластини в череп і тільки після відновлення від операції можна буде говорити про повернення до звичайного життя. Все лікування оплачує обвинувачений.

Як повідомлялося, син народного депутата від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича на Bentley збив в центрі Києва 31-річного чоловіка.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу України.

30 серпня суд обрав Шуфричу-молодшому запобіжний захід у вигляді особистої поруки, не задовольнивши клопотання прокуратури про цілодобовому домашній арешт. Поручителем виступив батько Шуфрича – народний депутат. 31 жовтня Шуфрича-молодшого ще на два місяці залишили на поруках батька.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати