Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Керівництво вінницької поліції відсторонили від виконання обов’язків

29 травня, 14:05

Юрія Педоса, начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, а також начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад. Про це повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

«Сьогодні, 29 травня, керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад. Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів».

Ймовірною причиною відсторонення від виконання обов’язків керівництво вінницької поліції разом із начальником міг стати сьогоднішній інцидент у Броварах. Про це на своєму телеграм-каналі повідомив політик Ігор Мосійчук: «Це рішення наслідок сьогоднішньої масової бійні і стрілянини в Броварах». Він додав, що стрільці прибули із Вінниці, де знали про їхній виїзд.

Олеся ШУТКЕВИЧ, «День», фото з архіву авторки

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати