Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові затримали на хабарі лікаря

29 липня, 16:03

Завідувача опіковим відділенням 8-ї клінічної лікарні Львова затримали на хабарі після заяви пацієнтки, від якої лікар вимагав 500 доларів за надання їй медичних послуг. Про це кореспонденту УНН повідомили у департаменті захисту економіки Нацполіції України.

Кореспонденту УНН з власних джерел стало відомо, що затриманий є депутатом Львівської облради.

Згідно з повідомленням поліції, до працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області звернулась громадянка, яка повідомила, що за надання їй медичних послуг керівник відділення термічної травми та пластичної хірургії запропонував її заплатити 500 доларів США “благодійного внеску”. Вказана суму включала такі послуги: прийняття на лікування у медичний заклад, проведення хірургічної операції та оформлення відповідної лікарської документації. У разі її відмови — медичної допомоги чекати не слід.

За вимагання коштів слідчим відділом обласної поліції було відкрито кримінальне провадження. Під час документування злочинної діяльності оперативники УЗЕ зафіксували факт отримання 56-річним завідувачем центром термічної травми та пластичної хірургії частини визначеної ним суми — 150 доларів США.

Сьогодні, 29 липня, працівники Управління захисту економіки та слідчі поліції затримали медика у приміщенні лікарні. Він щойно одержав від пацієнтки 350 доларів США. Окрім цих коштів, поліцейські також вилучили 100 американських доларів, які лікар отримав раніше. За ці дії лікарю загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати