Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За добу окупанти чотири рази порушили "тишу", поранено українського військовослужбовця

29 жовтня, 09:16

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав кульове поранення в руку, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. Ще два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано в передмісті Авдіївки, де вечірньої пори ворог застосовував міномети калібру 82 міліметри і гранатомети різних систем", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У штабі ООС зазначили, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новгородського російські найманці застосували 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем і вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї, в результаті чого один військовослужбовець об'єднаних сил отримав кульове поранення в руку .

"Воїну надали домедичну допомогу та доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний. Його життю нічого не загрожує", - наголосили в штабі ООС.

З початку поточної доби на всій лінії розмежування дотримувався режим тиші.

"З початку поточної доби, 29 жовтня, на всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати