Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

7 грудня у 41 бібліотеці в 37 містах України пройде тиха вечірка "Good Silent Party ІІІ"

29 листопада, 12:12
Фото: Facebook / "Good Silent Party ІІІ"

У Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича пройде тиха вечірка "Good Silent Party ІІІ".

Тиха вечірка “Good Silent Party ІІІ” – вечірка в навушниках у неординарних місцях – бібліотеках. Головна локація вечірки у Києві –  Наукова бібліотека ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. Паралельно вечірки проходитимуть у 41 бібліотеці в 37 містах України 7 грудня з 20:00.

"Тут раді кожному! Приходьте, відривайтеся і будьте собою! Наша мета – інклюзивність, адже всі ми різні і прекрасні у своїй різноманітності.", - говорять організатори.

Вечірка відбуватиметься на платформі Інтернет-радіо «SKOVORODA» – радіо вільних ідей. На платформі лунатиме мікс сучасної української музики від класних ді-джеїв, а також відбудеться інтерв’ю з цікавими гостями ефіру.

Вхід на вечірку можливий тільки за попередньою реєстрацією за посиланням. Кількість місць і навушників обмежена.

Умови участі:
- взяти із собою заряджений смартфон
- завантажити застосунок «Radio Skovoroda» із офіційного сайту (Android – Playmarket; iOS – iTunes)
- зручно взутися/вдягтися
- та, звичайно, гарний настрій

Захід організовано за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру у співпраці з 13-ма партнерами за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Організатор проєкту виступила Луганська обласна універсальна наукова бібліотека (Good library). Співорганізатори - публічний простір «Оціум 51. Бібліотека на Русанівці», соціально-культурний проєкт «БезМеж». Партнерами стали Радіо «Сковорода», Українська бібліотечна асоціація, Наукова бібліотека ім. Михайла Максимовича, «Night Ambassadors».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати