Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вашингтоні відзначили сміливість українських жінок

30 березня, 11:35

Українці у Вашингтоні відзначили сміливість українських жінок. У Центрі відвідувачів американського Конгресу відбувся перегляд документального фільму Ольги Онишко "Жінки Майдану" про роль жінок під час Революції гідності в Україні.

У події взяли участь волонтерки організації "Hеlp-Ukraine". Це жінки, які підтримували протести на Майдані, а пізніше допомагали українським військовим та їхнім родинам зі Сполучених Штатів, передає Радіо Свобода.

Присутня на показі конгресвумен Марсі Каптур зазначила, що вражена силою та сміливістю українських жінок. Втім, аби у суспільстві дійсно відбулися суттєві зміни, жінки мають не зупинятися на досягнутому і брати владу у свої руки, зазначила Каптур.

"Більшість жінок мають бути залучені у політику, ставати депутатами міських рад, мерами міст, нести цей досвід на вищий рівень урядування і зробити це суспільство більш збалансованим", – зазначила демократ Марсі Каптур.

Фільм "Жінки Майдану" вже став номінантом кількох фестивалів – "Woodstock Film Festival" та "Culver City Film Festival".

Нагадаємо, сенат США наголошує на невизнанні Сполученими Штатами нелегальної спроби анексії Криму та закликає до збереження санкцій проти РФ.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати