Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бойовики 70 разів відкривали вогонь у напрямку українських позицій, - штаб АТО

31 липня, 09:00
Фото Reuters

Ситуація в зоні АТО активізувалась на всіх напрямках - російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Найбільш складною ситуація залишається на Донецькому напрямку. Артилерія великих калібрів та міномети застосовувались по позиціях у Авдіївці та Пісках. Вогонь із забороненої 120 мілімітрової зброї вівся ворогом у Троїцькому. З мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем, стрілецької зброї гатили по населених пунктах в районі Горлівки та Адіївки. Поблизу Нижнього Лозового окупанти застосували броньовані машини піхоти. У Світлодарську та Майорську працював ворожий снайпер», - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку було гаряче у Водяному, Мар’їнці та Красногорівці – їх обстрілювали з мінометів різних калібрів..

Близько сьомої години вечора поблизу Мар’їнки противник здійснив спробу прориву українських позицій двома диверсійними групами на різних напрямках. Як зазначили у штабі, українські військові дали гідну відсіч. Втрати противника склали до 8 осіб. Втрат серед українських військових немає.

З настанням темної пори доби ворог порушив режим тиші на Луганщині. В районі Новоалександрівки та Кримського окупанти застосували БМП, 122 мм артилерію, міномети 120 мм та 82мм калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати