Skip to main content
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Вінниці в останню дорогу провели учасника ООС, льотчика Владислава Попенка

11 June, 14:40
Фото надане автором

29 травня під час учбово-тренувального польоту біля села Сестрятин Рівненської області розбився військовий вертоліт Мі-8. В результаті трагедії загинули чотири члени екіпажу, серед яких був і вінничанин Владислав Попенко, 1994 року народження. Сьогодні, 11 червня, вінничани проводжали загиблого льотчика в останню путь. Щоб віддати військовослужбовцю шану та повагу зібралися рідні, побратими, друзі, знайомі та просто небайдужі городяни.

«За час проходження служби у нашій частині Влад Попенко зарекомендував себе як відповідальний боєць. Служив не довго, з 2017 року. Льотчик ІІІ класу, штурман, старший лейтенант. Коли сталася ця біда, 29 травня о 23.27, і мені повідомили трагічну звістку, відчув, ніби щось обірвалося у середині. Загинув чесний, перспективний офіцер, який міг би побувати прекрасну кар’єру і достойно послужити Україні», – зауважив начальник штабу ескадрильї Сергій Левченко.

У зв’язку із похованням учасника ООС у місті оголосили День жалоби. На знак вшанування пам’яті захисника на будівлях відомств та організацій приспустили державні прапори з чорними стрічками.

Прощалися з Владиславом Попенком відбулося  у Будинку офіцерів. Поховали молодого льотчика на алеї Героїв Центрального міського кладовища.

У загиблого залишися батьки та молодший брат.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця, фото автора

 

Delimiter 468x90 ad place

Subscribe to the latest news:

Газета "День"
read