Skip to main content
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Геннадій Корбан подарував дитячій флотилії яхту

26 August, 14:19
Фото автора

Голова громадської ради Дніпра Геннадій Корбан зробив щедрий подарунок дитячої флотилії Дніпра.

Відомий бізнесмен і меценат презентував юним дніпрянам свою річкову яхту. Яхта під назвою "Аталанта" належить до класу мега-яхт. Довжина її корпусу складає 38 метрів. Міська влада прийняли подарунок у комунальну власність територіальної громади з метою «активізації діяльності гуртків юних моряків».

«Сьогодні Gennady Korban подарував дитячій флотилії свою річкову 38-метрову яхту. Тепер пацанва зможе ходити по Дніпру не на старому буксирі, а на красивому сучасному судні, де ми зробимо навчальний клас», - написав у «Фейсбуці» мер Дніпра Борис Філатов.

Флотилія юних моряків і річковиків з'явилася в Дніпропетровську в 1965 році. Ідея її створення виникла у відставного офіцера ВМФ Володимира Дніпровського. Після демобілізації він повернувся до Дніпропетровська й разом із заступником голови Кіровської райради - теж моряком, почав втілювати ідею в реальність. Десятки випускників дитячої флотилії за минулі роки стали матросами та капітанами кораблів вантажного, пасажирського та військового флоту.

Вадим РИЖКОВ, «День», Дніпро

Delimiter 468x90 ad place

Subscribe to the latest news:

Газета "День"
read