Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

росію масовано атакували безпілотники: під ударом могло бути місто, звідки окупанти запускають "шахеди"

29 вересня, 11:11

У Міноборони Росії заявили, що регіони федерації в неділю вночі нібито атакували 125 українських БпЛА.

Про це пише Рубрика, посилаючись на МО рф та російські ЗМІ.

У російському відомстві кажуть, що їхняППО нібито знищила 125 українських БпЛА літакового типу, які атакували об'єкти на території рф.

"67 БПЛА перехоплено та знищено над територією Волгоградської області, 17 – над територією Бєлгородської, 17 – над територією Воронезької області, 18 – над територією Ростовської області, по одному – над територією Брянської та Курської областей і Краснодарського краю, 3 БПЛА – над акваторією Азовського моря", – йдеться у повідомленні.

 Українська сторона ніяк не коментувала цієї події.

Найбільше безпілотників, за повідомленням російських ресурсів, атакували Волгоградську область. Місцевий губернатор Андрій Бочаров заявив, що над регіоном буцімто збили кілька дронів, а внаслідок падіння їхніх уламків сталося загоряння сухої трави, яке, за його словами, уже загасили.

Російські ЗМІ пишуть, що про вибухи біля військового містечка повідомили мешканці Єйська. Зазначається, що там знаходиться аеродром ВМФ РФ, де базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Дрони також атакували Воронезьку область. За повідомленням місцевої влади, частину цілей начебто збили, однак один безпілотник влучив у житловий будинок. Минулося без постраждалих.

Окрім цього, дрони атакували Ростовську область. За повідомленням місцевого губернатора, атаку було «успішно відбито».

Як повідомляє канал Astra, російські військові паблики пишуть про атаку у напрямку енергетичних та військових об'єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській та Саратовській областях, а також Кубані та Ставропіллі. 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати