Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

I ТАКЕ БУВАЄ

Моніка Левінськи вибирає інтелектуалів
18 квітня, 00:00

Моніка Левінськи вибирає інтелектуалів

Моніка Левінськи, колишня стажистка Білого дому, яка була замішаною декілька років тому в скандалі, що ледве не призвів до імпічменту тогочасного президента США Білла Клінтона, вестиме шоу, присвячене коханню, з участю реальних людей на одному з американських телеканалів. Як пише часопис «Ньюсвік», Моніка Левінськи заявила, що в неї в житті вже сталося своє «шоу», коли на неї було спрямовано погляди публіки, і вона вже не зможе уникнути уваги. «Я зрозуміла, що моє життя вже стало публічним», — сказала Левінськи, зазначивши, що вона дуже хотіла б провести межу між своєю популярністю у публіки та особистим життям, яке вона дуже цінує. Програма, яку вестиме Левінськи, почне виходити в ефір наступного тижня і називатиметься «Містер Особистість». Під час її перебігу учасниці обиратимуть із декількох претендентів, чиї обличчя буде приховано під масками, того, хто виявиться найбільш яскравою особистістю в спілкуванні.

Найкрасивішого верблюда визначить конкурс краси

В Арабських Еміратах 16 квітня почався дводенний національний конкурс верблюжої краси. Близько однієї тисячі «кораблів пустелі» візьмуть участь у конкурсі, який проводиться в містечку Бані Яс (40 кілометрів на схід від Абу-Дабі). Журі зі знавців верблюжої краси відбере учасників фінальних оглядів, які проводяться окремо для самців і самиць. Кожен власник може виставити до 10 верблюдів. Власники верблюдів-переможців отримають призи — великі суми грошей і цінні подарунки. В ОАЕ нараховується близько 70 тисяч верблюдів, яких у основному розводять для спортивних змагань, повідомляють podrobnosti.ua. У верблюдівництві зайнято 25 тисяч осіб. У країні є 14 спеціальних стадіонів для верблюжих скачок. Ця старовинна бедуїнська забава збирає тисячі глядачів і транслюється місцевим телебаченням. Найбільшими є змагання на кубок шейха Заєда Аль Нахаяна, президента Еміратів, із призовим фондом 10 мільйонів дірхамів ($2,73 мільйони).

Роббі Вільямс зірве чемпіонат світу з легкої атлетики

Чемпіонат світу з легкої атлетики в Німеччині не відбудеться в заплановані терміни через концерт британського співака Роббі Вільямса, який намічено на 8 липня. Головною причиною скасування світового чемпіонату є те, що Роббі Вільямс раніше, ніж організатори першості, орендував стадіон «Олімпія-парк» у Мюнхені, де повинні пройти обидва заходи. Німецька спортивна федерація хотіла провести чемпіонат світу 9 липня, однак не зуміла підтвердити своє замовлення, і Роббі Вільямс, виявившись спритнішим, орендував майданчик на три дні раніше, повідомляє uaSport.net.

«Незважаючи на те, що концерт Вільямса відбудеться на день раніше, в нашому питанні це нічого не вирішує, — сказав президент Німецької спортивної асоціації Манфред фон Ріхтофен. — Одне розбирання сцени займе доволі багато часу, що не дозволить нам провести чемпіонат вчасно». Своєю чергою, директор «Олімпія-парку» Вілфрід Спронк зазначив, що Вільямс не може внести ніяких змін до своїх планів, оскільки перед виступом у Мюнхені у нього відбудеться концерт у Відні 4 липня, і часовий відрізок між цими подіями буде дуже малим, щоб щось змінювати.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати