Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Місце турботи

Попри пандемію на британській фермі продовжують допомагати вразливим людям
20 листопада, 11:36

Громадська ферма Pathways Care Farm, що розташована у містечку Лоустофт (Велика Британія), залишається відкритою для громадян навіть в умовах пандемії COVID-19. Головна умова відвідування — дотримання дистанції. Як ідеться на сайті ферми, це місце опіки та турботи і для тварин, і для людей.

Ферма Pathways Care надає людям можливість вчитися та розвиватися завдяки тому, що вони виконують різноманітну фермерську роботу. Особливий акцент роблять на тих відвідувачах, хто потребує психологічної реабілітації або має вади зі здоров’ям. Їх долучають до висадки рослин, вирощування фруктів та овочів або ж до відновлення господарських приміщень. Тиждень на громадській фермі може суттєво поліпшити самопочуття людей. Це доводить і усміхнена Поліна Сангерс (на фото), котра допомагала годувати тварин.

А працюють на фермі — теж вразливі люди. «Наші співробітники можуть мати особливі потреби, одужувати від психічного захворювання, дехто, можливо, потребує певної терапії, щоб навчитися новим навичкам», — пояснюють на сайті господарства.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати