Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Непорозуміння між колаборантами?»

Соціальні мережі бурхливо відреагували на розбірки між собою так званих керівників «ЛНР»
22 листопада, 11:56
Фото з Facebook OSCE SMM

Другий день поспіль у соцмережах активно обговорюють розбірки із застосуванням БТР та бойовиків між ватажком так званої «ЛНР» Ігорем Плотницьким та «міністром внутрішніх справ» Ігорем Корнетом.

Нагадаємо, 21 листопада центр окупованого Луганська заблокували невідомі люди в балаклавах, у формі без пізнавальних знаків, з автоматами та БТРом. Вони оточили адміністративні будівлі, зокрема будівлю так званого «МВС» «ЛНР», та перекрили вулиці. Також у місті вимкнули сигнал ТБ.

Раніше на сайті Плотницького повідомлялося про відсторонення так званого «міністра внутрішніх справ» Ігоря Корнета. Однак той заявив, що «не залишив посади та контролює ситуацію в місті». За його словами, саме він надав ватажку сепаратистів список причетних до розхитування ситуації у республіці осіб. У свою чергу, спостерігачі ОБСЄ зафіксували військову колону, яка рухалася до окупованого Луганська.

Люди у соціальних мережах обговорили конфлікт, який відбувся у центрі міста. Деякі юзери, жартуючи, написали, що центр Луганська «заблокували зелені чоловічки без розпізнавальних знаків». Інша частина перейнялася питанням, чи будуть у цьому конфлікті «російські миротворці». Однак більшість українців пишуть у соціальних мережах, що тішитися розбираннями бойовиків між собою не варто, адже в будь-якому разі це не сприятиме пришвидшенню повернення Луганська під контроль української влади.

«День» підготував добірку найцікавіших постів у соціальних мережах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати