Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ніч перед незалежністю

08 серпня, 00:00
Для вітчизняних представників сексуальних меншин святкування української незалежності завжди, напевно, буде мати два аспекти. Перший, зрозуміло, патріотичний, а другий, скажімо так, світоглядний (із присмаком вдячності). Бо ж Україна перша на пострадянському просторі відмінила загальновідому статтю. І тому зовсім не викликає подиву, що найбільше українське свято сприймається геями з подвійним ентузіазмом. Це й підтвердило святкування сьомої річниці Дня незалежності, яке відбулося в нічному клубі «BIG BOY CLUB», що на вулиці Гармантній, із 23 на 24 серпня, тобто, так би мовити, в ніч перед незалежністю.

Святкова дискотека розпочалася піснею найбільш «женственной женщини» України Вєрки Сердючки. Щоправда, без її безпосередньої присутності. А взагалі, музичний діапазон був досить широкий: від хітів 60-х — до сучасних REMIXів на найрізноманітніші музичні смаки. Популярністю серед танцюючих користувалася пісня з однойменного альбому тепер уже Андрія Кравчука «Нічий». Що дивно, більшість присутніх, як на мій погляд, уже зробила свій вибір (не екзистенційний, зрозуміло). Цікавою була й добре відрежисована концертна програма: фокусники, клоунада, вокальні номери та конкурс українських анекдотів. А кульмінацією святкування став танцювальний номер під пісню культової групи «ВВ» «Галя» та куштування тортів у вигляді рожевих та блакитних сердець (нерозбитих).

До речі, ця дискотека виявилася однією з найбільших у Києві взагалі, оскільки понад 200 відвідувачів — рідкість для столичних нічних клубів, навіть у святкові дні. Та й узагалі, свято пройшло весело, в атмосфері безпосередньої невимушеності, на відміну від здичавілого офіціозу з мілітаристським ухилом на головній вулиці країни.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати