Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Соло для Павла Зіброва з авіаційним мотивом

02 березня, 00:00

Павло Зібров, єдиний з численної армії вітчизняних естрадних артистів, який ось уже четвертий рік поспіль до 8 Березня робить подарунки шанувальникам своєї творчості — проводить сольні концерти. Цього разу 10 березня популярний співак презентує у Палаці «Україна» свою нову програму «Прошу пані...», в якій зайняті артисти театру Павла Зіброва, шоу- балет «А-6» та дует «Світязь». Таким чином він спростовує заяви колег по шоу-бізнесу, що крупномасштабні акції нашим виконавцям підняти нереально і, незважаючи на неймовірної потуги більш молодих «зірок», продовжує зберігати імідж секс-символу української естради і, схоже, розлучатися з ним не збирається. Співака критикують за помпезність та хуторянство, подейкують, що його часом підводить хороший смак, коли ліричні душевні пісні супроводжуються недоладним антуражем. І багато що в цих критичних випадах не позбавлене підстав. І, разом з тим, на його концертах завжди аншлаги. Здавалося б, навіщо Зіброву зайвий головний біль — щорічні сольні проекти, що вимагають значних грошових коштів, нервів, сил? Живи собі спокійно, почивай на лаврах, як багато товаришів по цеху — народні та заслужені артисти, що звикли працювати як колись, роками виконуючи старі шлягери. Вони їздять собі по містах та селах. Публіка їх приймає зовсім непогано. Ну, а якщо в столиці журналісти і починають цiкавитися запитанням, де, мовляв, нові хіти, то у наших зірок завжди напоготові гнівна відповідь — українська пісня знаходиться в глибокій кризі, публіка отруєна сурогатами, що у величезній кількості поставляються гастролерами з близького зарубіжжя, так що радійте тому, що маєте. І взагалі, ви що, проти національних «товаровиробників»?

Але, з одного боку, Павлу Зіброву легше. Адже він не тільки співає, але і сам пише пісні. Так що оновити репертуар для артиста не проблема. Вже повністю готовий новий альбом, а це тринадцять пісень, створених у співавторстві з Юрієм Рибчинським, Олександром Вратарьовим, Петром Магою. До речі, останній є режисером шоу «Прошу пані...» А автором ідеї стала директор театру Пісні Павла Зіброва і дружина співака Марина. Сцена палацу «Україна» по її волі та фантазії перетвориться в аеропорт «Бориспіль» зі злітно-посадочною смугою, справжнім «Боїнгом» з розмахом крил 28 метрів. На лайнері розміститься духова група, де серед музикантів на тромбоні грає племінник співака і його тезко — Паша Зібров.

— Програма складається з трьох блоків, — розповідає артист. — Перший і останній дуже динамічні. Саме тому крім чотирьох танцівниць свого театру нам довелося запросити балет «А-6». Одна пісня змінює іншу так швидко, що задіяні в програмі артисти тренувалися на швидкість переодягання костюмів. На репетиції мені довелося навіть секундомір включати. А друга частина — лірична. За дві години прозвучать 24 пісні. «Розбавить» їх виступ дуету «Світязь». Вони підготували невеликий естрадний капусник, зробивши зовсім не образливі, а досить забавні пародії не тільки на мене, але і колег: Іво Бобула, Миколу Мозгового. На антарексах будуть демонструватися мої останні кліпи. А в середині вечора «Українські авiалінії», що виступили спонсором програми, розіграють приз — романтичну подорож на двох до Парижа. Щасливчика визначать за квитком на концерт, використовуючи лототрон. Біла куля — номер ряду, а синя — місце в залі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати