Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Світ без темних барв»

У Харкові відбувся міжнародний фестиваль дитячого малюнку
02 червня, 00:00

Цього року, вже восьмий за ліком щорічний фестиваль дитячої творчості «Світ без темних барв» по праву може претендувати на міжнародний. У конкурсі дитячого малюнка брало участь понад дві тисячі дітей не лише з міст України, але також із Росії, Вірменії, Хакасії, Біробіджану. Як зазначили організатори виставки, запропонованих на конкурс робіт було так багато, що розмістити їх усі в залах Харківської міської муніципальної галереї не було ніякої можливості. Тому, внаслідок ретельного конкурсного добору, на огляд гостей галереї було виставлено 254 роботи. Автори всіх відібраних малюнків стали лауреатами виставки фестивалю.

Цього року виставка пройшла під девізом: місто миру і мрії. Юні таланти в своєму розумінні розкрили тему, задану організаторами фестивалю, втіливши всю свою бурхливу фантазію в зображення казкових замків, рідного і улюбленого міста. У кожної дитини своя мрія, і будь-яка з них трохи казкова, тому й виставка вийшла казковою і фантастичною в улюбленому багатьма дітьми стилі «Фентезі».

За вісім років свого життя фестиваль став улюбленим святом дітей і дорослих. Ось і цього року організатори конкурсу приготували ще багато цікавих занять для дітей. Серед них найулюбленішою для будь-якої дитини є малювання на асфальті. Обмальовувати тротуари дітям дозволять у День захисту дітей, який підсолодять, пригостивши всіх, хто прийшов на конкурс асфальтного малюнка, морозивом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати