Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

...A від Президента — хоч концерт?

01 жовтня, 00:00

Мені давно не випадало чути «бурхливих оплесків, що переходять в овації», але саме оваціями супроводилася кожна з пісень. Різко обірвалися оплески, коли поруч з улюбленкою на сцені з'явилися «офіційні особи», а губернатор Чернігівщини Микола Бутко виголосив промову: «Завдяки домовленості між двома президентами стало можливим проведення «Днів російської культури». Губернатор нагадав, що політика, яка проводиться Президентом, привнесла в державу спокій і порядок. Чернігівців завірили, що ця політика залишиться незмінною в найближчі п'ять років, у «Злагоді» «на шляху творення», по якому М.Бутко пообіцяв брести нам за Президентом у наступне тисячоліття. Зал ліниво поаплодував і пожвавився, коли, не втримавшись, губернатор зважився скористатися нагодою розцілувати Валентину Толкунову, і він був нагороджений своєю порцією схвальних аплодисментів за слова: «Завдяки вам наші жінки зрозуміли, що і в 45 років залишаються молодими».

В.Толкунова (вона не лише співає, але й очолює російську делегацію) зачитала привітання свого президента, і більше про політику того вечора не вели мову.

Можливо, Валентина Василівна часто співає разом із залом, але несподівано злагоджено і задушевно підспівували їй чернігівки, продемонструвавши не тільки гарне знання репертуару улюбленки, але й свою музикальність та несподівану в засмиканих життям немолодих жінках ліричність.

В.Толкунова зізналася, що приїхала в Чернігів за кілька годин до концерту задля екскурсії містом, в якому декілька разів виступала, та все не могла вибрати часу для прогулянки. Вона встигла з'їздити в монастир, пройтися старовинним парком, виступити на прес-конференції і подарувати дві щасливі години своїм прихильникам.

Хай щастить Валентині Василівні, гастролі якої в Чернігові організували (квитки продавали за дуже-дуже доступними цінами), щоб на її чарівливості заробити кілька додаткових очок у передвиборній боротьбі за президентське крісло. Невідомо, чи виграє замовник концерту, але чернігівцям того вечора напевне пощастило. Що ж, із кожного — за здібностями, а від Президента — хоч концерт, якщо це єдине, що він у змозі реально втілити в життя.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати