Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як знайти «Дві Русі»?

07 листопада, 00:00

Шановна редакція!

Вибачте, будь ласка, що доводиться турбувати вас, наче повертаючись у старі часи, коли люди шукали допомоги в газет.

Пише вам передплатниця та шанувальниця вашої газети з Одеси.

Справа в тому, що в місті ніде не можна придбати книгу «Дві Русі». Місто настільки зрусифіковане, що сюди не проникає світло оновлення. В газетних кіосках дуже мало київської періодики. Навіть моя передплачена газета часто не доходить. Тому звертаюсь до вашої газети з проханням повідомити адресу київських книжкових магазинів, де б можна було замовити «Дві Русі». Хоча не впевнена, що тепер існує така послуга, як «Книга — поштою».

Головному редактору «Дня» та вашій плеяді талановитих журналістів бажаю подальших творчих успіхів у всіх починаннях.

З надією, що в майбутньому
порадуєте новими виданнями,
Ольга СКАЧКО, Одеса.

— Ми вдячні нашій постійній читачці за лист і ще раз нагадуємо, що всі бажаючі можуть замовити книгу «Дві Русі» з «Бібліотеки «Дня» (а також перевидання книги «Україна Incognita») безпосередньо в редакції. Це можна зробити, звернувшись до агентства маркетингу та реалізації нашої газети за телефоном (044) 414-64-00 або електронною поштою [email protected]. До речі, навіть з урахуванням витрат на пересилку це обійдеться на кілька гривень дешевше, ніж у роздрібній торгівлі.

Крім того, обидві книги увійшли до всеукраїнського каталогу видань України на 2004-й рік, який можна знайти у всіх поштових відділеннях країни. Так що на видання, яке вас зацікавило, можна й підписатися.

Однак найшвидший шлях — придбати книгу в магазині. І в Одесі, наприклад, це все ж можна зробити: ось уже четвертий тиждень книга «Дві Русі» продається в мережі книгарень «Одеса-книга», головний магазин якої розташований на вул. Дерібасівській.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати