Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Замість призів – кошти бійцям

На Тернопільщині пройшов турнір «У козацтві сила-2015»
25 червня, 10:15

П’ять тисяч вісімдесят п’ять гривень зібрали для воїнів АТО під час турніру «У козацтві сила-2015», що відбувся на Тернопільщині. Спортивний  захід пройшов у місті Хоростків під гаслом «Сила українців, їх духовна єдність— запорука нашої перемоги».

Перед початком турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів з Тернопільщини— Віктора Стефановича та Андрія Тимощука, яких поховали минулого тижня. Присутні також помолилися за усіх, хто перебуває у зоні АТО і захищає територіальну цілісність України.

Організатори турніру запросили 8 команд, а також команду бійців 44-ї військової частини. Як зазначає організатор турніру «У козацтві сила-2015» Василь Шевчук, у програмі заходу були складні завдання, зокрема піднімання колоди вагою 75 кг, перекидання колеса вагою 240 кг, піднімання каменів на стійки вагою від 65 кг, перенесення мішків з піском вагою 65, 75, 85 та 95 кг, перенесення двох колод по 76 кг, перетягування канату та армреслінг. Перемогу здобула команда з Хоросткова «Байканур».

У рамках турніру місцеві волонтери влаштували благодійний ярмарок з метою збору коштів для бійців з Хоросткова, які перебувають в зоні АТО та готуються до відправки до лав ЗСУ. Окрім цього, організатору ярмарку Любові Іванісік Василь Шевчук передав гроші, на які мали бути закуплені призи для учасників спортивного заходу. Відтак призовий фонд турніру «У козацтві сила-2015» буде використаний на потреби воїнів АТО.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати