Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Коли життя здається даремним, Бог нагадує: «Ти моя люба дитина»

Такий посил останньої жовтневої загальної аудієнції Папи Римського
29 жовтня, 19:51

Просити, аби Ісусів досвід молитви став нашим досвідом, заохотив вірних Святіший Отець під час останньої в жовтні загальної аудієнції, повідомляє www.vaticannews.va.  Промовляючи до вірних 28 жовтня 2020 року, він перейшов до постаті Ісуса.

Першою прилюдною чинністю Ісуса є «участь у спільній молитві народу, в молитві покаянній, у якій всі визнають себе грішниками». «Завжди: ми ніколи не молимося самі, але завжди з Ісусом. Він не залишається на протилежному березі ріки, мовляв, я — праведний, а ви — грішні, щоби підкреслити Свою відмінність і віддаленість від неслухняного люду, але занурює Свої ноги в ту саму воду очищення», — сказав Папа.

Папа зазначив, що коли, наприклад, під час вечірньої молитви почуваємося «виснаженими та порожніми», коли здається, що життя є даремним, просімо тоді благодаті, аби «Ісусова молитва ставала також і нашою молитвою». І тоді почуємо голос із неба, що «сильніший від того, що підноситься із дна нас самих», що «шепоче слова ніжності»: «Ти — Божий улюбленець, дитина та радість Небесного Отця».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати