Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Андрій СЕНЧЕНКО: «Ніякого хаосу немає. Проводиться АТО»

Учора Верховна Рада засідала в закритому режимі. Про що говорили?
17 квітня, 11:42

Інформаційна війна Росії проти України у зв’язку з подіями на Донбасі посилюється з кожним днем. Розібратися, де об’єктивна новина, а де відверта брехня, не так вже й легко. «Російська пропаганда агресивніша, ніж за часів «холодної війни». І вона також зараз небезпечніша. Бо вона більше не стримується «залізною завісою», що існувала під час «холодної війни», — заявив єврокомісар з розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле (unian.net).  Для того, щоб дізнатися про ситуацію на сході країни, ми зв’язалися с т. в.о. заступника глави Адміністрації Президента України Андрієм СЕНЧЕНКОМ:

— У Донецькій області триває антитерористична операція. Це ж не лише стрілянина перед телекамерами, це низка необхідних заходів. На сьогоднішній день там уже локалізовані джерела фінансування сепаратистів. Тепер, банкіри, які здійснювали ці фінансові потоки, нестимуть відповідальність. Далі. Проводиться «розчленування» протестного руху. З цивільними особами, яких втягують у протести, але які не мають стосунку до сепаратистів, ведеться діалог. Є, звісно, там і проплачений криміналітет, з ними по-своєму проводиться робота. А те, що стосується людей, які скоюють злочини, тим паче російського спецназу, то тут розмова проста. Якщо ви без розпізнавальних знаків, отже, ви злочинці й терористи: або ви здаєтеся, або вас знищують.

Учора Верховна Рада засідала в закритому режимі. Про що говорили? Який результат?

— Нічого секретного не приймалося. Був закритий режим, зокрема щоб не лізли до мікрофону піаритися. Заслуховували інформацію силовиків.

Якби проти нас працювали лише диверсанти, терористи й ін., тоді було б простіше розв’язати цю проблему. Але зважаючи на те, що вони як «живий щит» за певною технологією використовують десь за гроші, а десь провокуючи, цивільних людей, здійснення операції утруднюється. Але я б хотів підкреслити, що сьогодні немає ніякого хаосу. Триває робота.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати