Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чому ведучий «Вікон» був балакаючою лялькою?

19 вересня, 00:00

Микола Княжицький, президент СТБ, коментуючи «Дню» те що відбулося, не приховував здивування. — Ні про яку цензуру і мови бути не може. У шефа-редактора «Вікон» Андрія Квітковського перед виходом у ефір програми о 19.30 були лише претензії до підводки Радченка до сюжету про зустріч Леоніда Кучми з журналістами в Академії МВС: коментар ведучого фактично повторював синхрон самого Президента.

Андрій Квітковський, шеф-редактор «Вікон» в свою чергу сказав: «Я запропонував Олександрові дещо інакше викласти інформацію, без зайвого, на мій погляд, самовираження — а по ділу».

На переконання самого Олександра Радченка, А.Квітковський нав’язує ведучому своє бачення того, що відбувається. «Я ж переконаний, — говорить Олександр, — що «Вікна» повинні бути більш аналітичними, йти не від елементарної, знятої «сьогодні на сьогодні» інформації, а копати глибше — виходячи з того, що реально відбувається в країні».

Микола Княжицький, до розмови з норовливим ведучим тет-а-тет, відмовився прогнозувати, яким саме чином буде вирішено цей конфлікт позицій серед співробітників свого каналу.

№179 19.09.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати