Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Для Душі Міста

В Ужгороді збирають кошти на пам’ятник вуличному собаці
18 грудня, 11:54
ЩЕ КРАЩЕ... НА ПРИТУЛОК / ФОТО З МЕРЕЖІ «ФЕЙСБУК»

Пес, якого прозвали Душею Міста, був отруєний кілька тижнів тому. Своє прізвисько собака дістав через те, що став справжньою душею обласного центру Закарпаття, він відвідував усі масові заходи, що проводилися на вулицях Ужгорода, супроводжував ходи містян, долучався до відкритих екскурсій містом, слухав виступи різних ораторів і виконавців, а іноді навіть сам не гребував виходити на сцену, доповнюючи номери своїм підвиванням.

Кілька тижнів тому пес помер, зоозахисники зазначають, що його найвірогідніше отруїли. Хто саме труїть безпритульних собак у місті, достеменно невідомо, однак роблять це систематично.

Збір коштів на спорудження монументу безпритульному собаці розпочала редакція сайта «Зелене Закарпаття», головна тематика публікацій якого — тваринний і рослинний світ Закарпаття. Кошти можна як переказати на відкритий рахунок, так і кинути у скриньку пожертв, що буде розміщена в центральній частині міста.

У соціальних мережах містяни схвально відгукуються про ідею спорудження скульптури, яка стане пам’ятником усім собакам, що трагічно гинуть у місті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати