Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Люди-бренди

23 грудня, 00:00

Букет політичної, ділової та культурної еліти мав можливість зібратися минулої п’ятниці на офіційний прийом з нагоди вшанування партнерів Фонду суспільного визнання. Вперше ця церемонія проходила не на головній сцені України, а у готелі «Дніпро».

Президент фонду Леонід Кравчук одразу підкреслив символічність цієї церемонії, з огляду на свято Миколая — покровителя усіх благодійників, і зазначив, що фонд «працює і вшановує людей, які в непростих умовах створюють імідж України, роблять нашу країну адекватною, докладають величезних зусиль, щоб про нас і наших людей знала світова громадськість». А свідченням визнання державою авторитету Міжнародного конкурсу «Золоті торгові марки» стало нагородження лауреатів міжнародної премії «Олімп» Почесною грамотою Верховної Ради України за «особливі заслуги перед українським народом, вагомий особистий внесок у добродійну діяльність в інтересах українського суспільства, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та ініціативність у роботі». Зокрема, цю Почесну грамоту отримав керівник компанії «Лукойл — Україна» Олександр Неруш. Премію «Арт-Олімп» (за особистий внесок у створення гідного міжнародного іміджу нашої держави) отримали провідні митці — Ада Роговцева, Богдан Ступка, Микола Мозговий, Ян Табачник та Юрій Рибчинський. А премії «Спорт- Олімп» удостоєні спортсмени та народні депутати Олег Блохін і Сергій Бубка.

Окрім цього, нагородженo Почесною орденською відзнакою і ряд ЗМІ, зокрема газету «День». Серед «золотих торгових марок» найкращими визнані торгові марки «Фокстрот», «Маккофе», «Союз-Віктан» та «Олімп».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати