Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Політика сусідства газети «День»

15 березня, 10:48
СВІЖІ НОВИНИ БАДЬОРЯТЬ КРАЩЕ, НІЖ КАВА!

Перше приміщення, в якому розмістилася редакція «Дня», було в Оболонському районі Києва. Спершу це був недобудований гуртожиток одного з інститутів. А ми його облагородили: на стіни почепили світлини з нашої фотовиставки, першої ж весни посадили дерева та квіти на довколишньому, без перебільшень, пустирі. Приємно, що наші сусіди взяли з нас приклад, і впродовж 15 років ми в атмосфері гостинності жили й творили поруч, а коли редакція переїжджала, то було відчуття розлуки з близькими друзями.

На новому місці ми одразу ж активно почали досліджувати довколишній простір: провели акцію з насадження дерев у сквері ім. Стуса, розвісили годівнички для птахів, познайомилися з Гуманітарною гімназією східних мов, побували в Музеї історії Святошинського району, репортаж з якого ви можете читати в найближчих числах газети...

Нам радісно повідомити, що за півтора роки на проспекті Перемоги, 121Д редакція «Дня» також знайшла хороших друзів, чудових сусідів, якими є зокрема Аrt Ecо Kаfе та студія йоги «Атма». Вони відповіли нам взаємністю і тепер щодня купують нашу газету, яку пропонують своїм відвідувачам як додаток до кави чи бізнес-ланчу, або ж до тонізуючого зеленого чаю в проміжках між інтенсивними заняттями йогою... і, що важливо, кожен може взяти газету з собою, за що ми нашим друзям дуже вдячні.

Окрім усього, для зручності наших читачів і однодумців ми плануємо найближчим часом на першому поверсі приміщення, в якому розташована редакція, відкрити книжковий корнер, де без зайвих зусиль та часу на пошуки можна буде купити наші видання — газету, книжки, альбоми, а згодом — й інтелектуальні бестселери інших «розумних» українських видавництв.

Отже, з частиною сусідів ми вже тісно познайомилися, а інші нехай заявляють про себе. Адже ми завжди раді дружбі, партнерству й спілкуванню з однодумцями у відповідності з прадавньою українською традицією — добре жити зі своїми сусідами.

Із повагою та любов’ю до наших друзів і читачів

Головний редактор Лариса Івшина —

і весь «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати