Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Свою землю ми повинні захищати»

У Житомирі створять військово-патріотичний центр
19 березня, 11:49

Створення Житомирського військово-патріотичного центру довійськової підготовки та підготовки резерву ініціюють ветерани афганської війни області. Їхню ідею підтримує губернатор Сидір Кізін, — про це він  сказав учора під час зустрічі керівництва області з активом Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.

Позицію воїнів-афганців озвучив голова обласної організації ветеранів афганської війни Павло Ментов. Павло Валентинович наголосив на тому, що в складний для країни час, коли Україна знаходиться за крок від можливих військових дій, спільнота афганців області готова й надає різноманітну допомогу. Так, у районах ветерани афганської війни проводять заняття з військової тактики, рукопашного бою, спілкуються зі студентами та учнями, виховуючи їх справжніми патріотами.

Наразі представники організації по всій області збирають та направляють до Кримського півострова матеріальну та фінансову допомогу. «Потрібно змінювати акценти у військово-патріотичному вихованні молоді. Ми повинні налаштовувати себе та наших дітей на те, що свою землю ми повинні захищати, в тому числі й зі зброєю в руках», — сказав голова облдержадміністрації Сидір Кізін.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати