Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

30 позашляховиків

Місія Євросоюзу передала Нацполіції для роботи у важкодоступних регіонах України
14 грудня, 20:11

Отримані Нацполіцією автомобілі Nissan Patrol призначені для груп реагування патрульної поліції у західних областях України, зокрема — у гірських районах, а також на Поліссі. Використання такого транспорту скоротить час реагування поліції на виклики людей — від моменту отримання такого виклику до прибуття поліцейських, повідомляє www.kmu.gov.ua.

Глава Місії ЄС Кястутіс ЛАНЧІНСКАС зазначив, що в Україні, яка є великою державою, досить багато важкодоступних місць. Він також додав, що разом з автомобілями Місія передає 240 комп’ютерів для підрозділів, які здійснюють розслідування у кримінальних провадженнях.

Голова Національної поліції України Сергій КНЯЗЄВ зазначив, що отримані сьогодні відомством позашляховики використовуватимуться у гірських районах України, а також на Поліссі. Транспорт отримають працівники секторів реагування патрульної поліції. Також до областей передадуть і 653 одиниці закупленого 2017 року автотранспорту. Водночас отриману від Місії ЄС комп’ютерну техніку передадуть до новостворених підрозділів детективів.

«Ми показали ефективні зміни в роботі підрозділів превенції в обласних центрах і столиці, де працює молода патрульна поліція. Але Україна — це не лише 25 обласних центрів, це десятки, сотні і тисячі населених пунктів, де є така ж велика потреба у роботі поліцейських», — наголосив Сергій Князєв.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати