Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Автограф головного редактора «Дня» «поїде» у Хмельницький!

«Серія «Україна Incognita» назавжди змінила моє ставлення до історії», — перший замовник очікуваної прем’єри «Корона, або Спадщина Королівства Руського» поділився враженнями
26 липня, 18:57

25 липня ознаменувалось топ-подією в українському книжковому світі. Головний редактор «Дня» Лариса Івшина на своїй facebook-сторінці оголосила назву нового видання, над яким завершує робота редакція газети.

«Друзі, настав час повідомити вам суперновину!.. «День» завершує роботу над новою книгою в серії «Україна Incognita». Назва — «Корона, або Спадщина Королівства Руського», — повідомила Лариса ІВШИНА. Одночасно з цим на сайті газети (day.kiev.ua) була відкрита можливість попереднього замовлення видання. Для тих, хто встигне зробити це зараз, бонус — книгу можна придбати за собівартістю.

Читачі «Дня» жваво відреагували на новину — станом на полудень 26 липня вже є двадцять замовлень зі всієї України. А для найпершого майбутнього володаря книги «День», за доброю традицією, готує подарунок — автограф головного редактора і упорядника Лариси Івшиної. Відзначимо, що одразу почалася своєрідна «гонка» та перевірка на швидкість реакції. Адже через рекордно короткий термін після повідомлення головного редактора, кілька користувачів написали, що хочуть стати першими покупцями. Серед них — ті, хто були першими у замовленні книги про українсько-болгарські відносини та історичні зв’язки «Сестра моя, Софія...». Але випередила всіх мешканка Хмельницького Віта БОЙЧУК. Приємно відчувати таку довіру від читачів до Бібліотеки «Дня», коли знаючи лише концепт і назву новинки, люди її вже активно замовляють. «Вибухова суміш інтелекту, замішеного на нашій історії для нашого майбутнього»; «низький уклін за вашу Прометеївську працю, за те, що розсуваєте горизонти», — «посипалися» коментарі користувачів Facebook.

Ми зв’язались з першою замовницею, щоб запитати про очікування від книги «Корона, або Спадщина Королівства Руського».

«Я вже давно прихильниця Бібліотеки «Дня», — розповідає Віта Бойчук, яка отримає книгу «Корона, або Спадщина Королівства Руського» з автографом Лариси Івшиної. — У мене є «Апокрифи Клари Ґудзик» — найперша книга, яку я придбала, а також «Сестра моя, Софія...», серія книжок «Бронебійна публіцистика» і улюблена «Україна Incognita». З «Днем» вже знайома давно, регулярно читаю електронну версію газети, тому однією з найперших побачила повідомлення про нову книгу і не змогла стриматись, щоб не придбати. «Корона...» одразу заінтригувала своїм змістом. «Мені не надто подобалась історія в школі», але викладення і подача у серії «Україна Incognita» змінила моє до неї ставлення назавжди. Ви це робите цікаво і захоплююче. Хочеться, щоб більше людей читало «Бібліотеку «Дня» і взагалі книжки — адже це робота над собою, можливість сконцентруватися, вирости. Я читаю різну літературу, і для мене це — особливий ритуал. Але книги газети «День» — завжди на особливо чільному місці».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати